Circuittraining & fitness - FitXpress FitXpress Circuittraining Apparatuur Fitfacts Adressen Bel mij Franchisers
Circuittraining & fitness - FitXpress

Welkom bij FitXpress!
FitXpress is dé specialist in circuittraining concepten. Wij leveren apparatuur met een uitgebreide trainingshandleiding. Ideaal voor hotels, leisurecentra, zorgcentra, scholen, of als uitbreiding van uw schoonheidssalon of praktijk voor fysiotherapie! Er is slechts 50m2 nodig om 12 personen in 30 minuten een volledige workout te geven!

We hebben daarnaast een compleet franchise concept samengesteld voor circuittraining. Bel of mail ons voor een documentatiepakket.

FitXpress circuittraining is een nieuwe manier van bewegen. Afwisselend, lekker intensief sporten en natuurlijk: resultaat. Maar toch hoeft een complete circuittraining niet langer dan 30 minuten te duren. Met deskundige begeleiding natuurlijk en je gaat van de ene oefening naar de andere. Dat is wel zo leuk en je traint ook nog eens met andere mensen samen, dus je motiveert elkaar om door te zetten. FitXpress is voor iedereen die zich fit wil voelen en er beter uit wil zien. Dat draait om meer dan fitness alleen. Het gaat om gezond leven in de breedste zin van het woord. We helpen je graag met een beweegplan op maat, adviezen over gezond te eten en tips om lekker te leven.
 
FitXpress is hét alternatief voor de sportschool. Klik hier voor een adres in de buurt.

 
Sitemap | Disclaimer | ©
Laatste up-date: